Bayrampaşa Sinop, İstanbul Kastamonu oldu
Bayrampaşa Sinop, İstanbul Kastamonu oldu
Kulübün yeni adı İstanbul Kastamonuspor olurken, resmi renkleri de kırmızı-siyah olarak tescil ettirildi.
Gurbetteki Kastamonulu ailelerin çocuklarını eğiterek ahlaklı, dürüst, bilinçli , vatan sever bir gençlik yetiştirmeyi hedefleyen İstanbul Kastamonuspor ilk hedefini de İstanbul’da tesisleşme olarak koydu. İstanbul’da tesisleştikten sonra öncelikli olarak futbol branşında İstanbul 1.Amatör Küme’de mücadeleye başlayacaklarını belirten projenin mimarı İlker Dilek , futbolun altyapısını oluşturduktan sonra basketbol, voleybol, karate, judo, tekvando ve gençlik merkezi gibi branşlarda hizmet verileceğini açıkladı.
Teknik direktör Cemşir Muratoğlu
Bir dönem Kastamonuspor’un hocalığını da yapan Cemşir Muratoğlu ile anlaşan İstanbul Kastamonuspor kulübü, İstanbul 1.Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi verecek.
Cemşir Muratoğlu’nun kulüpte 12 ay hizmet vereceğini belirten kulübün mimarı ve Başkan Vekili İlker Dilek “Cemşir hocanın insanlığı, dürüstlüğü, ahlakı ve futbol bilgisi bizleri heyecanlandırıyor. Bunun için Cemşir Hoca’dan sadece futbol bilgisi değil ahlak ve dürüstlük bilgisini de yavrularımıza vermek üzere anlaştık. Cemşir hoca yılın 12 ayı altyapı dahil her türlü konuda hem hocamız hem de danışmanımız olacak. Cemşir Hoca’nın iki tanede yardımcısı olacak” dedi.
12 ay açık spor okulu
İstanbul Kastamonu Spor Kulübü yılın 12 ayı açık olacak olan spor okulunu hizmete sokuyor. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ne ait bir sahayı kiralayan İst. Kastamonuspor 12 ay açık olacak olan spor okulunu, hem Kastamonuspor’a hem de Türk futboluna gerçek anlamda hizmet vermeyi hedefliyor.
İlk kamp Kastamonu'da
Bayrampaşa Sinopspor’dan 6 sporcu, Türk Hava Yolları’ndan 10 sporcu ve İstanbul’daki diğer 1.Amatör ve Süper Amatör Küme’deki kulüplerden çeşitli takviyeler olmak üzere toplam 24 kişilik yetenekli genç bir kadro yapacaklarını belirten kulübün başkan vekili İlker Dilek, “Eylül ayı içersinde başlayacak olan İstanbul 1.Amatör Küme Ligi öncesinde sezon başı kampımızı Kastamonu’da yapmak istiyoruz. Bu kamp bizim için hem lige hazırlık hem de temsil edeceğimiz memleketimiz ile hasret giderme ve özlem giderme kampı” şeklinde konuştu.
Takımdaki yetenekli isimler 3. Lig’deki Kastamonuspor’a kazandırılacak.
Kaynak: İzzet Sarı / Kastamonupostasi.com
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.