Esnaf Odası'ndan Sünnet ve Mevlid
Esnaf Odası'ndan Sünnet ve Mevlid
Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası, vefat eden esnaflar adına Mevlit okuturken; ayrıca çocukları da sünnet ettirdi.
Esnaf Odası erkekliğe adım attırdı
Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası, esnaf çocuklarına yönelik sünnet programı organize etti. Oda olarak sünnet kıyafetleri alınan çocukların, özel bir hastanede de sünnetleri gerçekleştirildi. Aileler sünnet organizasyonu dolayısı ile Esnaf Odası ve Başkan Erkan Kaya’ya teşekkür ettiler.
Esnaf Odası vefat eden esnafları unutmuyor.
Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası, vefat eden esnaflar adına Küçükköy Camii’nde bir mevlit okuttu. Cemal Hoca ve ekibinin okuduğu Mevlide, aileler, çevre esnafı, Oda Başkanı Erkan Kaya, yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Okunan Mevlidin ardından, konuklara ikramlarda bulunuldu.
Mevlid sonrası esnaflara ikramlarda bulunan Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Oda Başkanı Erkan Kaya, Esnaf Mevlidinin ve Sünnet Organizasyonunun geleneksel olarak devam edeceğini söyledi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.