Koca Çınar Şerif Yıldırım Vefat Etti.
Koca Çınar Şerif Yıldırım Vefat Etti.
Gaziosmanpaşa'da en uzun süre muhtarlık yapan Şerif Yıldırım vefat etti.
Şerif Yıldırım hayata veda etti.
Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yaşayan, bir süre Küçükköy Belediye Başkanlığı yapan, 35 yıl Yeni Mahalle'de muhtarlık görevini sürdüren Şerif Yıldırım (86), yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle vefat etti.
Şerif Yıldırım'ın cenazesi 23 Eylül 2014 Salı günü, Küçükköy Merkez Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra, Beşyüzevler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eski başkan lardan Recep Koral, Ferşat Terzioğlu, İstanbul Muhtarlar Dernek Başkanı Selami Aykut, Oda Başkanları Erkan Kaya, Ziya Özel, Muhtarlar ve çok sayıda seveni katıldılar.
Cenaze sonrası Şerif Yıldırım'ın ailesi "Bu acılı günümüzde bizlerle birlikte olarak acımızı paylaşan başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz." Şeklinde ifade ettiler.
Gophaber olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileriz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
