İŞKUR Kursları İçin Yeni Tarih

Gaziosmanpaşa Belediyesi Basın Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle oldu:

 

İmzalanan protokol gereği ilçede oturan işsiz gençlerin tabii tutulacağı kurslar için bir açıklama yapan İŞKUR  yetkilileri, daha önce ilan edilen kurs başlama tarihinin gösterilen yoğun ilgi nedeniyle iki hafta gecikmeli başlayacağını belirttiler.

 

MESLEK EDİNDİRME KURSLARI 22 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı, Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü ve iki sivil toplum kuruluşunun işbirliği ile düzenlenen istihdama yönelik mesleki eğitim kursları 22 Şubat 2010 tarihinde başlayacak. Yaklaşık iki ay önce tanıtımı yapılarak imzalanan protokol gereği ilçede oturan işsiz gençlerin tabii tutulacağı kurslar için bir açıklama yapan İŞKUR yetkilileri daha önce ilan edilen kurs başlama tarihinin gösterilen yoğun ilgi nedeniyle iki hafta gecikmeli başlayacağını belirterek şunları söylediler;

 

“Kurslarımız yapılan mülakatlar ve elemeler sonucu  ilk aşamada autocat-3Dmax-bilgisayar destekli mimari tasarım-büro makinaları teknik servis elemanı-finans ve borsa hizmetleri elemanı-grafik tasarım-solidworks eğitimi ve web tasarımı ve programcılığı olmak üzere 7 branşta düzenlenecek. Kurslarda sınıflar 25’er kişi olarak planlandı.”