Arnavutköy'de 700 Bin TL'lik Kaçak Sigara Ele Geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Arnavutköy İlçesi Baklalı Mahallesine yüklü miktarda kaçak sigara getirildiği ihbarı aldı.

Edinilen bilgilere göre; İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırma  neticesinde, kaçak sigaraların Arnavutköy İlçesine bağlı Baklalı mahallesinde, kiralık bir depoda piyasaya sürülmek üzere depolandığı tespit edildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca; adli makamlardan alınan arama ve el koyma kararına istinaden, 01 Mayıs 2015 günü belirtilen adrese yapılan operasyonda;  depo içerisinde akaryakıt tankeri ile getirildiği tespit edilen  136.850 paket kaçak sigara(yaklaşık piyasa değeri 700 bin TL) ile birlikte kaçak sigaraların sevkiyatında kullanılan 1 adet akaryakıt tankeri, 1 adet  minibüs ve 1 adet otomobil ele geçirildi. Yapılan operasyon sonucunda (B.S., S.P., F.B.,M.Y. ve E.K) isimli beş şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınarak, adli makamlara sevk edildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca ele geçirilen bu malzemelerle birlikte son bir yıl içerisinde benzer operasyonlar sonucunda (638.621)paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı