BAŞKAN BAHÇETEPE BELEDİYEYE YÜRÜYEREK GİDİYOR.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, ilçe başkanlığı ve seçim sürecinde devam ettirdiği mütevazi hayatına belediye başkanı olduktan sonrada devam ediyor.

BAŞKAN BAHÇETEPE'NİN ETRAFINDA KORUMA ORDUSU YOK!

Belediye başkanlık makamına yürüyerek giden Başkan Bahçetepe, Gaziosmanpaşalı komşuları ile sohbet ederek belediyeye ulaşıyor. Etrafında koruma ordusu olmayan Başkan Bahçetepe, gösterişten uzak, samimi ve gönüller yaparak yoluna devam ediyor.

Gaziosmanpaşalı vatandaşlar sade bir şekilde yürüyen Başkan Bahçetepe'yi sokakta görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar ama bu durumdan son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar. Başkan Bahçetepe, bu süreçte vatandaşlarla sohbet etme ve dertlerini dinleme imkanı buluyor.

Her seferinde Gaziosmanpaşa'yı birlikte yöneteceklerini ifade eden Başkan Bahçetepe ile ilgili ilk izlenimler, halkın içinde bir başkan olacağı yönünde.

Gaziosmanpaşalıların alışık olduğu koruma ordulu, makam araçlı ortamlar karşısında, Başkan Bahçtepe'nin tam tersi bir yol izlemesi vatandaşların takdirini toplamaya başladı.