Başkan Çapur: Çocuklarımızın geleceği için buradayız.

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, ilçe meydanında açtığı stantta milletvekili adayları ve partililer ile birlikte vatandaşlarla buluşuyor. Burada vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyen milletvekili adayları, İyi Parti'nin çözüm önerilerini anlatıyor.

Bu hafta özellikle çocuklara yönelik etkinlik düzenleyen İyi Parti Teşkilatı, çocuklara dondurma, pamuk şeker ve balonlar hediye ederek gönüllerini alıyor.

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur saha çalışmaları ile ilgili olarak, "İyi Parti ailesi olarak her gün sahadayız. Yoğun çalışmalarımız arasında çocuklarımızı unutmuyoruz. Aslında tüm çalışmalarımız çocuklarımızın geleceği için. Burada çocuklarımızın geleceği için, onlara güzel bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz. Bugün dondurma, küçük bir balon ve pamuk şekerle mutlu ettiğimiz çocuklarımızın, gelecek Türkiye'sinde de mutlu ve huzurlu yaşamaları için bizlere daha çok görev düşüyor. İyi Partimize verilecek bir oy, iyi bir Türkiye yolunda bir damla olacaktır." Dedi.