Başkan Usta, Çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Kutladı

Gaziosmanpaşa Belediyesinin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlediği programa AK Parti Kayseri Milletvekili ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Emrah Karayel, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçe protokolü ve belediyede görev yapan işçiler katıldı.

Programda konuşan Başkan Usta, “Bu zamana kadar birlikte 9 yıldır Gaziosmanpaşa’ya hizmet ettiğimiz tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki arkamızda bu şehre hizmet etme aşkıyla bütün problemleri çözecek bir ekibimiz var. Allah eksikliğinizi vermesin. Bugüne kadar gösterdiğiniz destek ve gayret sayesinde bu şehri değiştiriyor, dönüştürüyor, geliştiriyor, kültürde, sanatta, sporda bu şehre çok büyük hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Emin olun bundaki en büyük pay sizlerindir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nüzü tebrik ediyorum. Özellikle deprem bölgesindeki çabalarınızdan dolayı her birinize ayrıca teşekkür ediyorum. Ailelerinizle birlikte sağlıklı, sıhhatli, huzurlu bir gelecek diliyorum” dedi.

Programda belediye personeline hitap eden Milletvekili Karayel de işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Konuşmaların ardından Başkan Usta ve beraberindekiler, mangalın başına geçerek işçilere yemek ikramında bulundu