Başkan Usta: Gaziosmanpaşa'ya hizmete devam ediyoruz.

Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara ve yazarımız Abdullah Yılmaz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'ya nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Ali Şükrü Kara ve Abdullah Yılmaz Gophaber'in uzun yıllardır Gaziosmanpaşa'ya aynı çizgide hizmet etmeye devam ettiğini ifade ettiler. Başkan Usta'ya da Gaziosmanpaşa'da gerçekleştridkleri hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Usta ise ziyaretten duyduğu memnuniytei dile getirerek, Gaziosmanpaşa'ya hizmet etmek için sürekli sahada olduğunu belirtti. Başkan Usta yaklaşan genel seçimlerle ilgili milletvekilliği adaylığı ile ilgili bir düşüncesinin olmadığını ifade ederek Gaziosmanpaşa'da yapacak işlerinin olduğunu vurguladı.

Yeni yasa gereği internet haber sitesi olarak resmi başvurularını tamamladıklarını belirten Gophaber editörmüz Ali Şükrü Kara, sorumlu yayıncılık anlayışı gereği bunu yaptıklarını ifade etti.

Başkan Usta, hayırlı olsun dileklerini ifade ettikten sonra, basının ilçenin vizyonunu daha ileri taşıyacak haberler yapmasının önemine vurgu yaptı.  Gaziosmnapaşa'nın her geçen gün çehresinin daha güzelleştiğini belirten Başkan Usta, kentsel dönüşüm sürecinde kat ettikleri yolun buna büyük katkı sunduğunu ifade etti.