ÇAYIRGÜCÜSPOR YARINLARINA GÜVENLE BAKMAK İSTİYOR.

Yeşil Sarılı kulübün BaşkanI Yakup Şen, Erol Eftekin’e önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon yapılanmasında Çayırgücüspor’da takımı teknik direktör olarak kulübün değerlerinden biri olan Ömer Faruk Uzuna teslim ettiklerini belirten Şen, Bu sezon eski ve yeni futbolculardan oluşan iddialı bir takım kurduklarını dile getirerek ”Biz gerçekten bambaşka bir camiayız. Bu sene şampiyon olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Bu sezon sadece A Futbol takımı olarak liglerde mücadele edeceklerine vurgu yapan Şen, futbolun dışında Erkek Basket Takımı'nın da ligde başarılı bir şekilde mücadele ettiğini ancak üniversite sınavlarından dolayı çalışmalarını be sene dondurduklarını ifade etti.

Başkan Şen, eski tesislerinin yerine Gaziosmanpaşa Meydan Spor Tesisi yanında yenilenen lokallerin bitirilmesiyle semtteki gençlere tüm branşlarda hizmet sunacaklarını söyledi. Çayırgücüspor Kulübü başkan Yakup Şen, lokallerine gelerek kendilerine her konuda destek olan yeni lokal binasının kulüplerine kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür etti.