CHP GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN BAHÇETEPE OLDU.

İşte İstanbul'da açıklanan ilçe başkan adayları listesi...

Başakşehir: Mesut Öksüz
Bayrampaşa: Hasan Mutlu
Beyoğlu: İnan Güney
Çatalca: Erhan Güzel
Eyüpsultan: Mithat Bülent Özmen
Gaziosmanpaşa: Hakan Bahçetepe
Güngören: Temel Akkoç
Sancaktepe: Alper Yeğin
Silivri: Bora Balcıoğlu
Şile: Özgür Kabadayı
Tuzla: Eren Ali Bingöl
Üsküdar: Sinem Dedetaş

Gaziosmanpaşa'da beklenildiği gibi Hakan Bahçetepe aday olarak açıklandı.

Hakan BAHÇETEPE Kimdir?

1988 yılında, Gaziosmanpaşa’da doğdu. Aslen Erzincanlı bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. İlköğretim ve lise öğrenimimi Gaziosmanpaşa’da tamamladı. Ardından İstanbul Aydın Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra yine aynı üniversitede İşletme Yönetimi yüksek lisans eğitimime başladı.

Lise ve üniversite öğrencisiyken en büyük hobim olan futbolla iç içe bir hayat yaşadı. Bu süreçlerde okuduğum okulların futbol takımlarında yer alarak sporu hayatının merkezinde tuttu.

Çalışma hayatına Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki Emirağa Çarşısı’nda bulunan babasını esnaf dükkanında başladı. 2015 yılından bu yana ise kablo sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. Evli olan Bahçetepe, halen Gaziosmanpaşa’da yaşıyor.

Gençlik kollarında aktif siyasete başladı, Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2017-2019 yılları arasında İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, 2019-2023 yılları arasında ise Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevlerini yaptı.