CHP GAZİOSMANPAŞA'NIN EMEK VEREN HUKUKÇULARI

Özellikle itiraz sonrası günlerce seçim kurulunda çuvalların başında ve sayım esnasında gece gündüz yoğum emek harcayan avukatlardan bir olan Halil İbrahim Türkyılmaz ile görüştük.

Türkyılmaz, Bölge Hukukçular Derneği eski başkanı ve iki dönem önce CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adaylığı yaşamış bir isim. Örgüt üyeleri ve hukukçu arkadaşları ile gece gündüz çalışan ekibin önemli bir parçası oldu.

Halil İbrahim Türkyılmaz süreçle ilgili duygularını şöyle anlattı:
"Nasıl mutlu olduğumu, ne kadar sevindiğimi, duygulandığımı anlatamam. 2009'da aday olduğum süreçte seçimi kaybettiğimizde dahi, bir gün mutlaka Gaziosmanpaşa'yı kazanacağımıza, ilçemiz halkının partimize teveccüh edeceğine ve ilçemizi sosyal demokrat belediyecilikle buluşturacağımıza inanıyordum. O güne kadar sağlığım yerinde oldukça aday ayırt etmeden, şartlar ne olursa olsun partime tüm gücümle destek olacağıma dair kendime söz vermiştim. Aradan 3 dönem geçti. İnancımı kaybetmedim. O gün bugünmüş.

Teşekkürler GAZİOSMANPAŞA...
Sevgili Hakan Bahçetepe Başkanımıza, İlçe Başkanımız Mürşide Çoban ve ilçe yönetimimize, bu muhteşem sonuçta emeği olan tüm partililerimize, sandıklarımıza sahip çıkan örgüt emekçilerimize, avukat arkadaşlarımıza herkese teşekkür ederim. Gurur verici bir başarı.
Şimdi bir sonraki hedefimiz önümüzdeki 5 yıl içinde Gaziosmanpaşa'yı Sosyal Demokrat Belediyecilik uygulamalarının parlayan yıldızı yapmak, partimize ve belediye başkanımıza Mart 2029'da hayır dualarıyla yeniden oy verilen bir yer haline getirmektir."