Cuma Nacar: Erdemliler İttifakı'nı Kuruyoruz.

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar toplantıda uyuşturucunun arttığına dikkat çekerek, "Sokaklarda uyuşturucu kol geziyor. Canımız, ciğerparemiz, geleceğimiz, her şeyimiz yavrularımız uyuşturucunun kucağında.

Gün geçmiyor ki bir yavrumuz uyuşturucu belasından hayatını kaybetmesin!

Soruyoruz: Tedbir nerede?

Çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucudan, alkolden, cinsel sapkınlıklardan, cehaletten, köksüzlükten, kültürsüzlükten koruyacak tedbir nerede?" Dedi.

 

İsveç'deki Kur'an yakma olayına tepki gösteren Başkan Nacar, "İsveç’in Başkenti Stockholm’de, Türkiye Büyükelçiliği önünde, Rasmus Paludan Kur’an yakma barbarlığını gösteriyor, provokasyon yapıyor.

İsveç hükümeti ise bu cehalete ‘ifade özgürlüğü’ kılıfı uyduruyor!

Bu çağda Kur’an yakmak, kitap yırtmak provokasyondur, cehalettir, cinayettir!" Dedi.

Başkan Nacar, ekonomik sıkıntılar ve hayat pahalılığından dolayı iktidara tepki gösterirken, muhalefinde yetersiz kaldığını ifade etti.

 

Erdemliler İttifakı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili konuşan Başkan Nacar, "Geçtiğimiz günlerde 26 siyasi partinin genel başkanını davet ettiğimiz toplantığımızı gerçekleştirdik. Verimli bir toplantı oldu. Şan şöhret için değil, Erdemliler İttifakı olsun istedik. İttifak için çalışmlarımız sürüyor. Bu ittifak gerçekleşmezse elbette tek başımıza seçimlere gireceğiz. Ülkeyi işin işinden çıkılmaz hale getiren mevcut iki ittifak ile bir araya gelemeyiz." Dedi.