ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Erken rezervasyon üçüncü dönemin son günleri olduğuna dikkat çeken Cemil Bakioğlu, "Tatil planları yapanlar için erken rezervasyonlar her zaman avanyajlı fiyatlar sunar. Çünkü tatil dönemleri yaklaştıkça fiyatlar artar, sezon gelince hem fiyatlar tavan yapmış oluyor, hemde yer bulmakta zorluk çekiliyor.

Şu anda üçüncü dönem erken rezervasyon süreci devam ediyor.  Fakat üçüncü dönem erken rezervasyon  indirimleri 9 Ocak 2023 pazartesi günü bitiyor. Daha sonra dördüncü dönem erken rezevasyon süreci başlayacak ama fiyatlar biraz yükselecek. Ne kadar erken rezervasyon yapılırsa, fiyatlar o kadar uygun oluyor.

Erken rezevasyon ödemelerinde kredi kartına 18 aya kadar taksit imkanı var. Rezervasyon bedelinin dörtte birini kredi kartı ile ödeyerek yerinizi ayırtabilirsiniz. Kalan kısmı tatilinizin başlayacağı tarihten 3 gün önce yine kredi kartı ile taksitle ödeyebilirsiniz. Ayrıca rezervasyon iptal güvence sigortası ile tatiliniizn başlayacağı son üç gün öncesine kadar yapacağınız iptallerde ödediğiniz ücretin tamamını iade alabiliyorsunuz.

Lotis Turizm olarak gerek yurt içi, gerekse yurt dışı tatil rezervasyonlarınız için hizmetinizdeyiz. Otel tatil rezervasyonları, kültür turları, gemi turları, uçak biletleri noktasında her türlü hizmeti veriyoruz. Bize uğrarsanız size tatil konusunda yardımcı oluruz" Dedi.

 

Lotis Turizm  0212  259 07 04 - Gaziosmanpaşa Meydan Emirağa AVM 91

 https://www.instagram.com/lotistur/