ESKİ BAŞKANLAR BULUŞTU.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Ak Parti'de görev yapmış eski ilçe başkanları ve belediye başkanlarını kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya getirdi.

Davet ile ilgili konuşan Başkan Usta, "Geçmişten günümüze, deneyimlerini ve vizyonlarını paylaşmak üzere ilçemizde görev yapmış belediye başkanları ve ilçe başkanlarını belediyemizde ağırladık.

Belediyemizde gerçekleşen bu özel buluşmada, ilçemizin gelişimi ve geleceği için değerli fikir alışverişlerinde bulunduk. Geçmişten ilham alarak, birlikte daha güçlü adımlar atmak için çalışmaya devam ediyoruz!" Dedi.   Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıya Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı ve eski Milletvekili Yavuz Subaşı, Gaziosmanpaşa eski Belediye Başkanı ve eski Milletvekili Recep Koral, Ak Parti Gaziosmanpaşa eski İlçe Başkanı ve Sultangazi eski Belediye Başkanı Cahit Altunay, Gaziosmanpaşa eski Belediye Başkanı Sadullah Ata, Ak Parti Gaziosmanpaşa eski İlçe Başkanı İsmail Ergüneş, Ak Parti Gaziosmanpaşa eski İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Ak Parti Gaziosmnapaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir katıldılar.