Gaziosmanpaşa Eminönü'nden Kalabalık!

Gaziosmanpaşa'da her şeye rağmen hayat devam ediyor.

 

İstanbul'un merkezi yerlerinde insanlar artık pek dolaşmıyor. En fazla insan sirkülâsyonu olan Eminönü, Beyazıt, Sultanahmet gibi meydanlarda insanlar yok oldu!

 

Gaziosmanpaşa Meydanı Eminönü, Beyazıt ve Sultanahmet Meydanlarından daha kalabalık durumda!

Bazı işyerlerinin kapalı olduğu Gaziosmanpaşa'da insanlar işlerini halletmek için yinede dolaşıyor. Tabi bazı insanlar can sıkıntısına ortalıkta dolaştığı görülüyor. Meydan da oturma banklarının tamamı toplanmış durumda ama beton olanlar toplanamamış!

 

Gaziosmanpaşa'da insanlar daha çok gel-al tarzı yerlerin önünde, bankamatik ve bankaların kapısında kuyruk oluşturuyor. Belediye araçları zaman zaman sosyal mesafenin korunması ve evde kalınması yönünde anonslar yapıyor.

 

Yiyecek üzerine ayaküstü satış yapan yerler sosyal mesafeye pek dikkat etmiyor!  Dikkat ve kontrollü satış yapmıyor. İnsanları uyarmıyor! Bazı işletme sahipleri ise dışarı sandalye atıp, oturup sıradaki insanları izliyor.!

 

Gaziosmanpaşa'da bazı hastanelerde Koronavirüs teşhisi ile yatan hastalar olduğu söyleniyor. Fakat mahalllerde tanıdığı veya komşusuna Koronavirüs teşhisi konulan pek duyulmadı.