Gaziosmanpaşa Yeşilay Ziyareti...

Yeşilay Şube Başkan Vekili Çetin Deniz ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulunan Haşhaşlar Kuyumculuk sahibi Murat Haşhaş ile birlikte Yaşar Haşhaş, Emir Haşhaş ve Gophaber editörmüz Ali Şükrü Kara, cemiyetin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Başkan Vekili Çetin Deniz, "Yeşilay olarak Gaziosmanpaşa'da  bulunan okullarımızda temsilcilerimiz aracılığı ile binlerce gencimiz Yeşilay gönüllüsü olarak bizimle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyor. Gençlerimiz aracılığı ile bağımlılıkla mücadelemiz sürüyor. Yaz aylarında bile çeşitli kurslarda eğitim gören binlerce gencimize ulaşmaya devam ediyoruz. Yedam aracılığı ile tedavi sürecimiz devam ediyor. Yedam olarak en yakın Eyüpsultan'da bir merkezimiz var. Hedefimiz Gaziosmanpaşa'da da bir Yedam merkezi oluşturmak. Bağımlılıktan kurtulmak isteyen aileler ve bireyler 115 Yedam Destek Hattından bize ulaşabilir." Dedi.

Çetin Deniz Yeşilay'a desteklerinden dolayı gelen heyete çeşitli hediyeler verirken; Murat Haşhaş'a Yeşilay verdiği katkılardan dolayı ayrıca teşekkür plaketi takdim etti.  

Ziyarette konuşan Murat Haşhaş "Gençlerimizin bağımlı olmadan önce bilgilendirilmeleri çok önemli. Bu noktada farkındalık oluşturmak için bizde elimizden geleni yapmalıyız. Bağımlı hale gelen gençlerimizin bu durumdan kurtarılması için Yedam gibi merkezlerin sayısının artırılması gerekir. Yerel yöneticilerin bu konuya hassasiyetle yaklaşması gerekir. Bizlerde Yeşilay yanında olmaya devam edeceğiz." Dedi.