Gaziosmanpaşaspor Antalyaspor Kupa Maçına Odaklandı.

Gaziosmanpaşa Stadı’nda  Çarşamba günü 13.00'de başlayacak   olan Gaziosmanpaşaspor M.P. Antalyaspor karşılaşmasını  Murat Türker  yönetecek.

Kupada oynayacakları bu zorlu karşılaşmayla ilgili olarak açıklama yapan  Gaziosmanpaşaspor  Kulübü  İkinci Başkanı Murat Haşhaş, "Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur rakibimiz  M. P. Antalyaspor’u     ilçemizde ağırlamaktan onur duyacağız. amacımız iyi bir futbol sergileyerek taraftarımızın desteğiyle bir üst tura çıkmak olacaktır" dedi. Murat Haşhaş, “Gün birlik ve beraberlik günü  bu maçta Gaziosmanpaşa’daki mülki amirleri ve tüm spor severleri stad;ta görmek istiyorum “şeklinde konuştu.


Gaziosmanpaşaspor  Kulübü Genel Kaptanı  Sami Mendi ise; Yeşil Kırmızlı ekibin devre arası hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampının tamamlandığını belirterek ,takımın kendi tesislerinde kampa girdiğini söyledi. Motivasyon olarak kupaya ve lige hazır olduklarını  dile getiren mendi “Dostça geçmesini beklediğimiz kupa maçından tur atlayan taraf olmak istiyoruz. Antalyaspor  güçlü ve formda bir ekip ama bizim de kaliteli ve performansı yerinde olan bir takımımız var. Tabi bizim önceliğimiz ve hedefimiz  ligdir . Takımın rehavete kapılmadan kupa da ve ligdeki yoluna emin adımlarla devam etmesi için yoğun gayret gösteriyoruz'' dedi.