‘7 Bölge 40 Kardeş Köy Okulu‘

Kağıthaneli gençlerin gönderdiği temel eğitim malzemeleri ve çeşitli hediyelerle dolu kutuları açan köy okulları öğrencileri hediyeleri ile birlikte çektikleri hatıra fotoğraflarını İstanbul’a gönderdi.

Kağıthane Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin hayata geçirdiği kampanyada hazırlanan yardım kolileri Anadolu köylerinde eğitimlerine devam eden öğrencilere gönderildi. Türkiye’nin dört bir yanındaki 40 köy okulunda yüzlerce öğrenciye gönderilen kolilere; kitap, defter ve kalem başta olmak üzere çok sayıda temel eğitim malzemeleri yerleştirildi.

İlçe öğrencilerinin katılımıyla Hasbahçe Mesire Alanı’nda düzenlenen bir törenle yola çıkan yardım kolileri köy okullarına ulaştı.Hediyelerini öğretmenleriyle birlikte açan öğrencilerin heyecan ve mutlulukları çekilen hatıra fotoğraflarına yansıdı.

Kağıthaneli gençler için hediyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler kırtasiye malzemelerini merakla incelerken, öğrencilerin sevincini paylaşan öğretmenler Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür etti.