Süleyman Soylu Dostluk İftarında Buluşturdu.

Süleyman Soylu'dan vefa iftarı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sarıyer Koru Park'ta çeşitli zamanlarda birlikte olduğu arkadaşları ile dostluk iftarında bir araya geldi. Süleyman Soylu tarafından yıllardan beri devam ettirilen gelenk bu senede devam etti. İftar davetine İstanbul'un çeşitli ilçelerinden ve Gaziosmanpaşa'dan isimler katıldılar. 

Bakan Soylu burada yaptığı konuşmada, "Makamlar gelip geçicidir. Bugün ben bu makamdayım, yarın içimizden başka bir arkadaşımız bu makamlarda olabilir. Önemli olan dostlukların baki kalmasıdır. Bugün oturduğum koltukta, geçmişte birlikte çalıştığım, temas ettiğim her arkadaşımın, mensubu olduğum partimin tüm teşkilatlarının sorumluluğunu hissediyorum. Allah utandırmasın, mahcup etmesin." Şeklinde konuştu.

Ülke gündemine ilişkin değerlendirme yapan Bakan Soylu, "Türkiye güçlü bir ülkedir. Bugün Balkanlar'daki soydaşlarımızın yüzü dahi bize dönüktür. Zalim bir ülke olsak yüzleri bize dönük olmazdı. Güçlü bir ülke olduğumuz için üzermizde oyun oynanmak istemektedir. Ama hiç bir gücün ülkemiz üzerinde oyun oynamasına izin vermeyiz." Şeklinde konuştu.