Çayırgücüspor Camiası İftarda Buluştu

Gaziosmanpaşa’nın köklü kulüplerinden biri olan İstanbul 1. Amatör kümede mücadele eden Çayırgücü Spor Kulübün yapılan olağan kongresinde Erol Şişli Başkanlığa getirildi.

Yeşil sarılı kulüp yaptığı ilk toplantıda göreve bölümünü şu şekilde oluşturdu . Başkan Yardımcıları ; İsmail Kavuşan, Turan Güler Genel Sekreter: Yakup Şen. Sayman ; Cemal Üstün, Bedri Yılmaz. Futbol Şube Sorumluları; Efrail Cihan, Çetin Karagülle Ve Erdinç Yumrukkaya. Sosyal Tesislerden Sorumluları;Yasin Kanber, Aydın Yılmaz, Ali Bilgiç Ve Hüseyin Turan. Sosyal İşlerden Sorumluları; Hakan Topakçıoğlu, Salih Çolakoğluve Ayhan Çalışkan

Çayırgücü Spor Kulübü Başkanı Erol Şişli, yeni sezon için kulübü en iyi yerlere getirmek için mücadele edeceklerini söyledi. Alt yapıya büyük önem verdiklerini belirten Başkan Şişli yeni sezonda öncelikli hedeflerinin, yeni hoca ve transferler olduğunu söyledi.

Başkan Erol Şişli iftar öncesi yaptığı açıklamada, güzel bir iftar sofrasında spor ailesiyle bir araya geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Yeşil-Sarılı ekibin kendi tesislerinde düzenlenen iftara katılımın oldukça yoğundu. İftar Yemeğine Çayırgücüspor yönetim kurulu, kulübün onursal başkanı ve Tek Rumeli Televizyonu yönetim kurulu başkanı Atilla Baykal, eski ve yeni futbolcular, spor kulüpleri yöneticileri, teknik adamlar, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, sporcular ve mahallesi sakinleri katıldı.

Ezanın okunmasıyla davetliler iftarlarını açtı ve iftar yemeği yenildi. Daha sonra bir yandan çaylarını yudumlayan davetliler hoş bir sohbete daldılar…