Bu işlerin arkasında kimler var?

Bu işler kolay organize olmuyor...

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçe içi veya ilçe dışı çeşitli sosyal veya kültürel etkinlikler düzenliyor. Düzenlenen etkinliklerin görünen yüzünün arkasında büyük özverili çalışma yatıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçe dışında da çeşitli illerde iftarlar veriyor. İftar programından günler önce ekip gidilecek ilde saha çalışmasına başlıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Doğan ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Serdar Kızıldağ ekipleri ile ilgili ile giderek ilgili kurumlarla görüşmeler yaparak, teknik analizlerin ardından planlama ve organizasyon çalışması başlıyor. Hatta Gaziosmanpaşa'da katılım sağlayacak olanların planlaması dahi yapılıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu ise gerek sahada gerekse uzaktan telefonla çalışmaları yönetiyor.

İş bunlarla bitmiyor. Ramazan iftarlarında, iftar saatinde ekip oturup yemek dahi yemiyor. Herkes iftarını yaparken onlar organizasyonu koordine etmeye devam ediyor. Sonuçta sıkıntısız bir organizasyon ortaya çıkıyor. Sahne arkasında Gophaber ekranlarına böyle yansıyan ekibin çalışkan görüntüsü göze çarpıyor... Gelen misafirleride onlar karşılyor...