Başkan Pirdal'dan Yenikapı'ya Davet!

Demokrasi ve Şehitler Mitingi...

Türkiye genelinde meydanlarda devam eden Demokrasi Nöbetleri 21. gecesini geride bıraktı... Gaziosmanpaşa'da ilçe merkezi ve Küçükköy'de olmak üzere iki meydanda demokrasi nöbeti devam ediyor. Demokrasi nöbetlerine çeşitli siyasi partiye mensup insanlar katılıyor, sabaha kadar meydanlarda bekliyor...

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, yönetim ve teşkilat üyeleri tam kadro her akşam ilçe meydanlarında nöbete devam ediyor. Başkan Pirdal, bazen saç sakal karışmış bir vaziyette, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı emri yerine getirdiğini ifade ediyor. Bazen hangi günde olduğunu şaşırdığını ancak 21. günde olduklarını bildiğini ifade eden Başkan Pirdal, ilk geceden itibaren meydanlarda sabahlıyor. 

Demokrasi nöbetlerini Yenikapı'da taçlandıracaklarını ifade eden Başkan Pirdal, herkesi bu mitinge davet ederken şöyle konuştu: "7 Ağustos Pazar günü saat 17.00'da Başkomutanımızın da katılacağı Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile nöbetlerimizi taçlandırıyoruz. Demokrasilerde millet iradesinin üstünde hiç bir güç odağının olamayacağını göstermek için, hangi etnik yapı ya da siyasi görüşe sahip olursa olsun, herkesi Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne davet ediyoruz. Zaferi nasip edeni unutmadan, zafer de, meydanlar da milletindir!"