Gaziosmanpaşa’nın Yeni Etüt Merkezi: THALES

THALES Etüt Merkezi Gaziosmanpaşa’nın en merkezi yerinde eğitim hayatına başladı.  

Eğitim alanında yıllardır bu işi yapan, alanında deneyimli hocaların kurduğu kollektif ruhla eğitim hayatına başlayan Thales Etüt Merkezi oldukça iddialı.  Ezberden uzak mantığa dayalı eğitim modeli esas alan kurum, iç dizaynını buna göre şekillendirmiş durumda. 

Yönetim kurulu başkanı  Murat Bozkurt, kurum olarak yeni olduklarını fakat kadronun tamamının deneyimli ve istekli olmasının en büyük avantajları olduğunu  belirtiyor.   

Bozkurt kurumla ilgili olarak özetle, “var olanın dışına çıkma, alternatifi yaratma iddiası ilk hedeflerimiz arasında. Bilimsel metoda dayalı eğitim surecinde, öğrencinin özne olduğunu yadsımadan sınavlara hazırlık süreci işliyoruz.  Eğitimin başladığı şu günlerde, donanımlı kadromuzla çocuklarımızı, velilerimizle birlikte sınavlara ve geleceğe hazırlanmak için hazırız. Ayrıca kurumumuzun açılma sürecinizde bize destek olan kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı sunarız." Şeklinde konuştu.

THALES Etüt Merkezi'nde ortaokul 6, 7, 8. Sınıfların yanı sıra sınavlara ve tüm derslere hazırlık eğitimleri verilecek.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı, No: 16 Kat: 3/4 adresinde bulunan kuruma, 0543 907 04 47 ve 0538 987 78 07 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.