Cebeci Kompleksi’nde Spora Devam

Tesisleşme ve hizmet anlamında sporun Türkiye’deki lokomotifi haline gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi açık alanlarda gerçekleştirdiği sabah sporları hizmetine ara vermeksizin devam ediyor. İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinasyonunda Spor A.Ş’nin uzman eğitmenleri eşliğinde İstanbul’un dört bir yanında değişen ve gelişen yapısıyla ücretsiz hizmet verilen sabah sporlarına duyulan ilgi her geçen artıyor. 

SPOR VE EĞLENCE BİR ARADA

365 gün, dört mevsim devam eden İBB’nin sabah sporları kapsamında 07.00 ve 09.00 saatleri arasında uzman spor eğitmenleri tarafından yaptırılan sportif faaliyetler ile sağlıklı ve zinde yaşam için spor kültürünü geliştirmeyi ve İstanbul’un tamamını açık hava spor merkezine dönüştürmek hedefleniyor.  Bugün Sultangazi Cebeci Spor Kompleksi’ndeki sabah sporuna katılan İstanbullular müzik eşliğinde yürüyüş, koşu, aerobik, pilates ve jimnastik gibi branşlardan oluşan spor aktivitelerini gerçekleştirerek sporla birlikte eğlenme imkânı buldular.

KAHVALTI İBB’NİN MOBİL BÜFELERİ’NDEN

Sabah sporları ile güne zinde başlayan vatandaşlara gündelik hayatta da kullanabilecekleri çeşitli spor malzemeleri hediye edildi. Etkinliğin sona ermesi ile birlikte sporseverleri yalnız bırakmayan İBB Lojistik Destek Merkezi'nin Mobil Büfeleri sabah sporlarına katılan vatandaşlara kahvaltı ikramında bulundu.

Sabah sporları kapsamında 2015 yılında 80 bin vatandaşa ücretsiz spor yapma imkânı sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı Haziran ayına kadar 50 bin sporsevere hizmet verdi.