Adalet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Atandı.

İlçe Başkanlığına atanan Necdet Demirel’in parti rozeti, 23.09.2016 tarihinde Ankara Elit Otel’de yapılan GİK  toplantısında, Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet ÖZ  tarafından  kalabalık bir topluluk ve basın huzurunda takıldı. 

ADALET PARTİSİ Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Necdet DEMİREL yaptığı kısa konuşmada, “Adalet Partisi ailesi içinde olmaktan onur ve gurur duymaktayım. Yapacağımız çalışmalarda bu bayrağı daha da yukarılara çıkarmaya çalışacağım. Güveniniz için Adalet Partisi ailesine teşekkür ederim” dedi. 

Demirel Gaziosmanpaşa’da çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “Genç arkadaşlarımla beraber ilk işimiz bize yakışır bir ilçe binası yeri bulmak. Bunun için görüşmelerimiz devam etmektedir.  2010-2014 yılları arasında Demokrat Parti Gop ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Türkiye’de bazı şeylerin iyiye gitmediği aşikar. Uzun yıllardır bürokrasinin ve siyasetin içinde olan Genel Bşk sn. Vecdet ÖZ un Milliyetçi -Muhafazakar- Atatürkçü ve yenilikçi Demokrat oluşu beni heyecanlandırdı. Adalet Partisi ile ilçemiz ve ülkemiz adına iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum.” Şeklinde konuştu.