MHP Gaziosmanpaşa İlçe Yönetimi Ankara’da…

MHP Teşkilatından Devlet Bahçeli’ye Tam Destek

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve teşkilat üyeleri grup toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gittiler. MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen ve ilçe yöneticileri de Ankara ziyaretinde geniş bir katılımla yer aldılar.

Her defasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye olan desteğini vurgulayan Ahmet Özen, bu desteğini bir kez daha gösterdi. MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, Ankara’daki ziyarete kalabalık bir yönetim kurulu üyesi ile katıldı. Ankara’da partinin grup toplantısına katılan ve Devlet Bahçeli ile bir araya gelen heyet, parti genel merkezinde de parti yöneticileri ile görüştüler.

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, ziyaretle ilgili yaptığı kısa açıklamada “Türkiye’nin MHP ve Sayın Devlet Bahçeli gibi bir lidere ne kadar ihtiyacı olduğu 15 Temmuz sonrası çok daha iyi anlaşıldı. Liderimiz Sayın Bahçeli, bir şey söylüyor veya yapıyorsa mutlaka bir bildiği ve bunun da milletimizin menfaati yönünde olduğunu artık herkes çok daha net görüyor. Böyle bir lidere sahip olduğumuz için gururluyuz. Bize düşen ise liderimizin yanında olmaktır.  MHP Ankara ziyaretimizde Gaziosmanpaşa olarak bunu bir kez daha gösterdik. Teşkilat üyelerimizde liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye olan güven ve sadakati bir kez daha gösterdiler. Bu milletin ve memleketin MHP ve Devlet Bahçeli’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var.” Şeklinde konuştu.