Başkan Pirdal Yerel Medya ile Buluştu

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, 2010 yılından itibaren 21-22 Ekim tarihlerinde kutlanan Yerel Medya Günü'nde bölge gazetecileri ile bir araya geldi.

Ak Parti ilçe başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, Medya Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Dabak, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Salmış, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Murat Atbakıcı, teşkilatın mahalle ve kademelerdeki medya tanıtım sorumluları katıldılar.

AK Parti Gaziosmanpaşa  İlçe Başkanı Şahin Pirdal toplantıda yaptığı konuşmada  "Ülke olarak 15 Temmuz'da hain bir terör örgütünün halkımızı acımasızca  nasıl şehit etiğini ve yaralayarak gazi bıraktığını birlikte yaşadık. Demokrasinin her türlü vesayetten kurtulması, bireyin ve toplumun olayları sağlıklı bir şekilde değerlendirip kanaat edinmesi için bağımsız ve özgür basının önemi,halkın haber alma özgürlüğüne aracılık eden basına demokrasinin sağlıklı işlemesinde büyük görevler  düşmektedir. Objektif olmayan asılsız haberlerle, düşünce özgürlüğünün, insan hakları ve demokrasinin teminatı olan basınımıza önemli görevler düşmektedir" dedi.

Gazetecilerle ilgili konuşan BAşkan Pirdal "15 Temmuz Darbesini yapan FETÖ terör örgütüne direnen ve halkı bilgilendiren medyanın ve demokrasi savunucusu olarak görev yapan gazetecilerin rolü unutulmamalıdır. Medya, şeffaflığın en önemli unsurlarındandır. Basın mensuplarımızın, üstlendikleri zorlu görev ve basın özgürlüğünü önemsiyoruz. Bu sebeple basın emekçilerinin en iyi koşullarla görevlerini sürdürmeleri için elimizden gelen tüm desteği vermeliyiz. Bu bilinçle İlçemizdeki yerel gazetecilerimiz olmak üzere basın mensuplarımızın Gazeteciler Günü'nü kutlarım” dedi.

Başkan Pirdal program sonunda günün anısına gazetecilere birer plaket verdi.