Engelliler İstanbul Akvaryumu gezmenin keyfini yaşadı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen geziye katılan engelliler ve aileleri akvaryumda güzel ve keyifli bir vakit geçirirken, birbirinden ilginç balık ve deniz canlılarını gördükçe şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Akvaryum gezisinde oldukça eğlenceli anlar geçiren engellilerimizin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Engelli aileleri ise kendilerine bu imkanı sağlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya dua ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi. Engellilere yönelik akvaryum gezilerinin önümüzdeki günlerde devam edeceği belirtildi.

Başkan Usta ise ilçedeki engelliler ile ailelerinin güzel vakit geçirmesi çalıştıklarını ifade ederek, “Engellilerimiz ve her türlü zorluğa karşı onların bakımını sağlayarak büyük bir fedakârlık sergileyen ailelerine yönelik bir akvaryum gezisi düzenledik. Dünyanın dört bir yanından getirilmiş balıkları ve deniz canlılarını gördüler. Mutlu ve keyifli bir vakit geçirdiler. Onları mutlu gördükçe biz de mutlu oluyoruz. Engelli ailelerimizi de bir nebze olsun rahatlatmak ve iyi vakit geçirmelerini sağlamak çok önemli. Engellilerimize yönelik hizmetlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.