MHP Gaziosmanpaşa'yı mahalle mahalle dolaşıyor.

MHP sokakta, mahallede varlığını hissettiriyor...

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilat ve Yönetimi, ilçede bulunan 16 mahallenin tamamında esnaf ve kanaat önderi ziyaretlerine başladı. Şu ana kadar bazı mahallelerde ziyarateleri tamamlayan MHP teşkilatı, kalan mahalleleri de programına aldı.

Mahallelerde esnaflar tarafından büyük ilgi gören MHP'liler, uzun süre sohbet etmek durmunda kalıyor. Partililer ve vatandaşlar ziyeretlerden son derce memnun görülüyor.

Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, "Esnaflarımızı ve vatandaşlarımıza sadece seçim dönemlerinde değil, normal zamandada giderek hatırlarını sormak istedik. Gaziosmanpaşa'da 16 mahallemizi de ziyaret edeceğiz. Bazı mahallelerimizde ziyaretleri gerçekleştirdik. Mahallelerde partimizi büyük bir ilgi ve sevgini olduğunu gördük" dedi.

Esnaf ve kanaat önderlerinin MHP hakkındaki düşüncelerini anlatan Başkan Özen, "Vatandaşlarımız, son yaşanan olaylardan sonra MHP ve ve Devlet Bahçeli'yi daha iyi anladıklarını ifade ediyor. 15 Temmuz sürecinde MHP olmazsa ülkenin elden gideceğinin farkında olduklarını dile getiren milletimiz, Devlet Bahçeli adına bize teşekkür ediyor. Ve MHP'nin mecliste bulunmaktan öte tek başına veya hükümet ortağı olarak iktidarda bulunması gerektiğini ifade ediyorlar."