AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları’ndan 'Kadın 2023' Buluşmaları

AK Parti Gaziosmanpaşa kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, toplantıda, "Kadın 2023 Buluşmaları"nın önemine değinerek, partinin kuruluş aşamasında emeği geçenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Bu davanın evvelinde olanlar bizim için değerlidir. Mevla birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

Yiğit,, "Teşkilatımıza hizmet etmiş, tecrübeli bayanlarımız ile buluşmalarımızı, istişarelerimizi sürdüreceğiz. Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere hedef olarak koyduğu 2023 vizyonuna birlikte yürüyoruz. Geldiniz, değer kattınız, Allah hepinizden razı olsun." değerlendirmesini yaptı.

Vefanın medeniyetlerine çok yakışan bir kelime olduğunu vurgulayan Ak Parti Gaziosmanpaşa Kurucu Kadın Kolları Başkanı Zekiye Çapan davetinden dolayı Yiğit’e teşekkür etti.

Gaziosmanpaşa’da yola çıkarken şiarlarının "Biz birbirimize kenetlenirsek, birbirimizi seversek, birbirimizin değer verirsek ve saygı gösterirsek başarılı oluruz." şeklinde olduğunu kaydederek, "Birlik ve kardeşlik ruhu, o günden bu güne Gaziosmanpaşa teşkilatlarında devam etti.

Toplantıda kurucu yönetim kurulu üyeleri kendilerine yapılan bu davetten duydukları mutluluğu dile getirerek, AK Parti'nin kuruluş sürecinde yaşadıklarını toplantıya katılanlarla paylaştı.

Toplantıya,Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Betül Kervancı, AK Parti Gaziosmanpaşa kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Kurucu Kadın Kolları Başkanı Zekiye Çapan kurucu teşkilat üyeleri ile kadın kolları başkan yardımcıları katıldı.