Ak Parti Giresunlular ile bir araya geldi.

Ak Parti'nin STK Buluşmaları Devam Ediyor...

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, referandum çalışmaları dolayısı ile ilçede bulunan Giresun STK başkanları ile bir araya geldi.

Gaziosmanpaşa ilçe merkezinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Ak Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Ak Parti Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Giresun STK Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, Gaziosmanpaşa'da bulunan Giresunlu dernek başkanları ve yöneticileri katıldılar.

Toplantıda konuşan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, "STK yöneticilerimiz ile ilçe merkezimizde bir araya geliyoruz. Daha sonra sizleri derneklerinde üye ve yöneticilerinize ziyarette bulunacağız. Bu süreçte birlikte çalışacağız ve birlikte başaracağız. Biz sefere talibiz, zaferi Allah nasip eder." Şeklinde konuştu.

Başkan Pirdal daha sonra referandumda değişecek 18 maddenin gerekçelerini özetleyerek anlattı. Kamuoyunda eleştirilere neden olan konulara açıklık getirdi.

Giresun STK Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu ise bu süreçte Ak Parti'nin yanında olduğunun mesajını verdi.

Daha sonra söz alan Ak Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, sistemde çok fazla değişiklik olmadığını, çift başlı yönetimin ortadan kalkacağını ifade ederek, uzun dönemli iktidarların ülkeye fayda getirdiğini söyledi.