Saadet Partisi'nden Rumeli Platformu'na Ziyaret

Saadet Partisi'nden STK Ziyareti...

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Rumeli Platformu Başkanı Nurgün Güngören ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.

Rumeli Platformu Başkanı Nurgün Güngören ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rumeli Balkan coğrafyasında yaşayanların yaşadığı zorlukları dile getirdi. Başkan Güngören, Türkiye'de bulunan yabancı vakıfların eski mallarının iade edildiğini ancak Bulgaristan'da bir Türk vakfının kendi tapulu arsası üzerine kuracağı yapıya imar izni verilmediğini dile getirerek, ülkeler arası mütekabiliyetin gözetilmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Güngören, platformda çeşitli görüşten insanların bulunmasının bir renk olduğunu ifade ederek, referandum sürecinde üyelerin kendi iradeleri ile karar vereceğini ifade etti.

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat ise, platforma iade-i ziyarette bulunduklarını ifade ederek, burada bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Polat, Saadet Partisi olarak referandumda toplumu daha fazla germemek adına, yoğun bir propaganda içeresinde olmayacaklarını, kapalı toplantılar ve ziyaretlerle bunu anlatacaklarını ifade etti. Polat, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun referandumla ilgili olarak "Düşünmeden evet derim. Düşünürsem hayır derim" ifadelerini tekrarlayarak, düşünerek oy verilmesini istedi.