Giresun Kuzgun Derneği Gençlere Emanet

Gaziosmanpaşa Belediyesi Plevne Toplantı Salonunda yapılan genel kurul ile dernek yönetimi gençlerden oluşan bir kadroya emanet edildi.

Toplantının açış konuşmasını yapan eski başkanlardan İbrahim Balcıoğlu, “Bugün bir cenazemiz var. Eski başkanlarımızdan Hamdi Efe kardeşimizin babası Mustafa Amcayı kaybetmenin derin üzüntüsü içersindeyiz. Ancak ilan edilen bu toplantımızı da yapmak zorundayız. İnşallah toplantımızın hukuki gereklerini bir an önce yaparak cenazeye yetişeceğiz” diyerek toplantıyı açarak sözü başkan Ayhan İnal’a verdi.

Dernek başkanı Ayhan İnal da yaptığı konuşmada üç yıl boyunca yaptığı çalışmaları hemşerilerine tek tek anlatarak her şeyi iyi niyetle yapmaya çalıştıklarını başardıklarının yanı sıra başaramadıklarının da olduğunu söyledi.

Toplantıya katılan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal güncel siyasi değerlendirmelerin de içinde bulunduğu kısa bir konuşma yaptı. Pirdal “Dün gece Hollanda hükümetinin bakanımıza yaptığı muamele yapacağımız anayasa değişikliğinin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Bizim iç işimiz olan anayasa değişikliği acaba bu ülkeleri neden bu kadar ilgilendirmektedir” diyerek verilecek evet oylarının önemini belirtti. “Evet diyerek millet iradesine desteğinizi bekliyorum” dedi. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle gereği kadar dernek faaliyetlerine iştirak edemediğini ancak çalışmaları yakinen takip ettiğini, derneğe her konuda desteklerinin devam edeceğini ve yönetimin yanında olduğunu belirterek seçilecek yönetime başarılar diledi.

Konuşmalardan sonra Hayati Ses başkanlığında, Hidayet Yiğit, Hasan Acar, Oktay Ramazan ve İbrahim Kamat’tan oluşan liste derneğin yeni yönetimini oluşturdular. Şahin İnal, Bayram Kamat, Sezgin Gündüz, Aslan Pirdal ve Hamit İnal yedek yönetim kurulunu oluşturdular. Kenan Yılmaz, Cemal Gündüz ve Hakan Kamat Denetleme Kurulu asil üyeliğine getirilirken Engin Gündüz, Köksal Ses ve Hasan Kısacık yedek üyeliklere seçildiler.