Gaziosmanpaşa U19 Grubunda Şampiyon

Geleceğin A Takımını oluşturmak adına iyi bir ekip kuran  Yeşil Kırmızılar, son maçında Bayrampaşa Teknik’i güzel bir oyundan sonra 6-1 gibi farklı bir sonuçla mağlup ederek iyi bir takım olduklarını kanıtladı.

Gaziosmanpşaspor U-19 takımı, yöneticilerin adeta göz bebeği haline geldi.  Altyapılardan sorumlu yönetici Cafer Bakırtaş U-19 takımı oyuncuların gelecekte büyük başarılara imzalarını atacaklarına inandığını belirterek “Birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğu ve takımda arkadaşlığın ön planda olduğu bir Gaziosmanpaşaspor altyapısı var. Geleceğimiz iyi yolda. Biz yöneticiler ise üstümüze düşen görevleri layıkıyla yaptığımızda da kazanan ilçemiz sporu olacaktır. Pırıl pırıl gençlere sahibiz. Bu gençlerin özverili çalışmalarıyla ilçemizin ismi her zaman sportif konumda en üst seviyede olacaktır.Ben burada Yönetim olarak Altyapı Sorumlusu kardeşim Sinan Közen’e U 19 çalıştıran umut ve tüm yaş gruplarımızı çalıştıran hocalarımıza teşekkür etmek istiyorum.”şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşaspor takımının gelecekteki yıldızlarının U-19 takımı olduğunu dile getiren Altyapı Sorumlusu Sinan Közen ise “U-19 takımında forma giyen tüm oyuncularımız, gelecekte Gaziosmanpaşaspor ’un A takımını oluşturacaktır. Bizler hoca olarak onlara gerekli ilgi ve alakayı göstermeye devam edeceğiz . Kulübümüzün kapısı tüm Gaziosmanpaşalı çocuklarımıza ve gençlerimize sonuna kadar açık. Gelin yeteneğinizin ortaya çıkmasına katkı yapalım, geleceğin güçlülerini birlikte yetiştirelim“ şeklinde konuştu.

Özellikle yetenekli gençleri tespit edebilmek için tüm liglerde araştırmalar yaptıklarına değinen Gaziosmanpaşaspor kulübü Başkan Ömer Güler ise,  “Her yaş grubunda takımlarımız liglerde mücadele ediyor. Bunun dışında ‘Futbol okullarımızda’ eğitim gören öğrencilerimiz ve onlara bilgi-birikim ve tecrübelerini aktararak planlı ve disiplinli çalışan hocalarımızın gayretleriyle yeni yıldızlar yetiştirip Türk Futboluna kazandırma peşindeyiz.Yeni bir yapılma ile güçlü bir alt yapı oluşturduk ve geleceğe güvenle bakıyoruz. Bu anlamda tüm kategorilerde özenle çalışmalarımızı sürdürüyor ve Gaziosmanpaşa’mızın geleceğini kuruyoruz.
Futbolda alt yapı sağlam olmazsa başarının da olmayacağını biliyoruz. Alt yapı denilince akla sadece yetenekli futbolcu bulmak gelmemeli. Yetenek elbette önemli ama yeteneğin dışında da nitelikli, ahlaklı, kulübünü, formasını ve armasını seven futbolcular yetiştirmek te ayrı bir önem arz ediyor. Bizim tüm çalışmalarımız ve amacımız bu doğrultuda. Biz Türk toplumuna, ailesine ve çevresine faydalı gençler yetiştirme çabası içerisindeyiz. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Haber: Erol Eftekin