Saadet Partisi Gaziosmanpaşa divan toplantısını yaptı.

Saadet Partisi Nisan Ayı Divan Toplantısını Yaptı.

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Teşkilatı, Nisan ayı divan toplantısını Küçükköy'de gerçekleştirdi. Divan toplantısına SP Genel Başkan Yrd. Fatih Aydın, İlçe Bşk. Recep Polat, İlçe yönetim kurulu üyeler, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatları katıldılar.

Divan toplantısında açılış konuşması yapan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat, "Saadet Partisi siyonistlerle mücadeleye devam etmektedir. Bu mücadelenin galibi inşallah Müslümanlar olacaktır. Bir milletin en büyük gücü imanlı yüreğidir. Milletimizin imanı tamdır. Gemileri karadan yürüten ecdadın torunlarıyız.

Referandum sürecinde partimizin almış olduğu karar doğrultusunda çalışmalarımızı yürüttük. Bu çalışma aynı zamanda 2019 seçimlerinin bir idmanı gibiydi, eksiklerimizi gördük. İnşallah 2019 yılında Milli Görüş bayrağını Gaziosmanpaşa'da dalgalandıracağız." Şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ise yaptığı konuşmada, "Saadet Partisi olarak sayılara, rakamlara bakmaksızın hak ve hakikati söylemeye devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde 970 ilçe başkanımızı Ankara'ya çağırıp, iktidar yürüyüşümüzü başlatacağız. Saadet Partisi çalışma aşkını ceplerinden, seçim sonuçlarından almaz, yüreğinden alır.

Referandum sürecinde Saadet Partisi olarak dedik ki, yönetim biçimini değiştirmek ülkenin temel sorunlarını çözmez. Yönetim anlayışını değiştirerek sorunları çözersiniz. Yani Murat marka bir araçla da istediğiniz menzile varırsınız. Fakat şoförlüğünüz yoksa Mercedes’i bile duvara çarparsınız.

Suriye'de ölen de Müslüman öldürülen de; Irak'ta ölen de Müslüman öldürülen de! Şimdi ülkemde halkı kutuplaştırıyorlar. Saadet Partisi bu süreçte herkesi kucakladı, kimseyi kutuplaştırmadı. O yüzden bize sataşamıyorlar. Bize sataşan kendi tabanını kaybeder. Biz sorunları hukukla, sevgiyle ve anlayışla çözen bir partiyiz." Şeklinde konuştu.