İslam Güçlü: Teşekkürler İstanbul Teşekkürler Gaziosmanpaşa.

Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İslam Güçlü'nün açıklaması şöyle oldu:

"Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Cumhuriyetine sahip çıkmıştır. Ancak insanların ne emeğe ne anayasal hak olan bireyin Özgürce oy vermesine saygısı olmayan kişilerce ve YSK tarafından 16 Nisan 2017 pazar günü Demokrasimize pranga vuruldu.

Olsun bizler yılmadan Cumhuriyeti Demokrasiyi Özgürlük ve Medeniyetimizi geri almak için daha çok çalışacağız. Üzüldük, üzüleceğiz ama asla pes etmeyeceğiz belki canımız daha çok yanacak ama sonunda kazanan Demokrasi olacaktır.

16 Nisan 2017 Referandum çalışmalarında gecesini gündüzüne katarak tüm İstanbul teşkilatını seferber eden Adalet Partisi İstanbul İl Başkanı Sy. Murat UZ ve yönetimine gençlik kolları ve kadın kollarına. Adalet Partisi G.O.Paşa ilçe başkanı Nejdet Demirel ve yönetimine, zellikle G.O.Paşa daki çalışmalarımızda bize her türlü desteği veren G.O.Paşa CHP ilçe başkanı Sayın Yılmaz Yıldırım bey ve yönetimine G.O.Paşa  CHP gençlik kolları Bşk Sy Gökmert Böçek ve teşkilatina, Sayın Mevlüt Sevigen Kardeşimize. ADD G.O.Paşa şubesi başkanına ve yönetimine tüm gönül daşlara DEMOKRASİ ve CUMHURİYETE sahip çıkan G.O.Paşa halkına TEŞEKKÜR ederim."