Trafik Kurallarına Uyalım; Hayatı Durdurmayalım!

Trafik işaret ve işaretçileri ile birlikte hem sürücü hem de yayaların günlük yaşamını kolaylaştırmayı hedefleyen belediyemiz, ortaya çıkacak sıkıntılı durumların önlenmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Trafikte gözden kaçan ancak hayat kurtarabilecek detaylara dikkat çekmek amacıyla bazı önlemler hayata geçirildi. Hekimsuyu Caddesi, Küçükköy Meydan çevresi, Merkez Mahallesi Yüksek Sokaktaki otobüs ve minibüs duraklarında, asfalt üzeri sarı çizgilerle taramalar yapılarak park etmenin yasak olduğu ikazı yapılmıştır. Ordu caddesi üzerindeki yangın hidrantları önünde araç parkının önlenmesi için ikaz taramaları yapılmıştır. Ayrıca hasta olan vatandaşlara daha hızlı ulaşılabilmesi amacıyla ilk kez Küçükköy Camii yanında 2 adet Ambulans bekleme yeri yapılarak 112 Acil hizmetine sunulmuştur. Bu çalışmalarla birlikte trafik bilincinin arttırılması ve kurallara uyulmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızdan gelen olumlu geri bildirimler sayesinde yapılan bu çalışmalar artarak devam edecektir.