3 Yılda 4 Seçim Geçiren MHP Kongreye Gidiyor.

Gaziosmanpaşa’da geçmişten geleceğe yönelik Milliyetçi, Ülkücü hareketin önemli isimlerinden, MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen daha güçlü bir MHP için kongreye gittiklerini söyledi.

MHP yönetimi 3 yılda 4 seçimi başarı ile geçirdi.

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, ilçe yönetimi olarak bugüne kadar özveri ile çalıştıklarını ifade ederek “MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığına 2014 Haziran ayında atandım. Ardından 5.12.2014 tarihinde kongre yaparak yolumuza devam ettik.

Bu süre zarfında 4 seçimi arkadaşlarımızın üstün gayretleri ile birlikte tamamladık. 2014 Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı seçimlerini, 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 Genel seçimlerini ve son olarak 16 Nisan 2017 Anayasa Referandum seçimlerini arkadaşlarımız ile birlikte çalışarak tamamladık.

48 yıllık bir hareketin en hareketli ve fazla seçim dönemlerini yaşamak bize nasip oldu. Bu süreçte parti teşkilatımız ve yönetim kurulu arkadaşlarım gecesini gündüzüne katarak özveri ile çalıştılar. Bizimle birlikte MHP çizgisinden ödün vermeden çalışan tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”  Dedi.

MHP’nin bir neferiyiz.

MHP'de görev yapmanın bir şeref olduğunu dile getiren Başkan Özen, “Ülkücü hareketin içinden geliyorum. MHP’nin çeşitli kademelerinde görev yaptım. Üç dönem ilçe yönetiminde bulundum. İlçe Başkan Yardımcılığı, Teşkilat Başkanlığı yaptım. Bir dönem MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundum. Üç yıldır ise MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevini şerefle yürütüyorum. Biz MHP’nin neferiyiz. Görev verildiğinde partimizin bayrağını en üst noktaya taşımak için gayret ederiz.” Dedi.

Önce ülkemiz, milletimiz, sonra partimiz ve biz.

İlçe Kongresi ile ilgili konuşan Başkan Özen “30 Nisan'da ilçe kongresinde arkadaşlarımla, bu davaya emek vermiş kardeşlerimle beraber MHP'yi tekrar Gaziosmanpaşa’da, İstanbul’da ve Türkiye’de temsil etmeye var gücümüzle devam edeceğiz.

Ülkemizin bu sıkıntılı döneminde MHP olarak, milliyetçi ve ülkücü olarak üstlenmiş olduğumuz görevin farkındayız. Bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde olup, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin her zaman ifade ettiği “önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışı içerisinde olmalıyız.

Kongremizde MHP Gaziosmanpaşa ilçe yönetimini arkadaşlarımızla birlikte, liderimizin söylediği gibi önce ülkemiz, milletimiz, sonra partimiz ve biz anlayışı ile yeniden adayız.

Tüm ülkücü, milliyetçi, MHP’li ve Gaziosmanpaşalıları Gopark’ta 30 Nisan 2017 Pazar günü 13:00’da başlayacak olan 10. Olağan Kongremize davet ediyorum.” Dedi.