Başkan Usta 1 Mayıs’a Özel Belediye İşçileri İle Bir Araya Geldi

Başkan Usta, ‘’Hepimiz işçiyiz, vatandaşına hizmet eden, emek gösteren herkes, ben dahil işçiyiz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz kutlu olsun.’’ dedi. 

Gaziosmanpaşa’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonla kutlandı. Organizasyona Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Belediye-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Erol Özdemir, Belediye-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Ercan Gürüzlü, işyeri temsilcileri ve Belediye İş Sendikası’na bağlı çok sayıda belediye personeli katıldı.

Coşkuyla kutlanan etkinlikte konuşan Başkan Usta: ''İşçi bayramı günü sadece bir gün değil, hayatımızın her alanında var. İşçilerimiz sadece bugün değil her gün bizim için önemli. Ayrıca sadece belediye personelleri işçi değildir, vatandaşına hizmet veren herkes işçidir. Ben de işçiyim çünkü ben de sizler gibi vatandaşlarıma hizmet etmek için varım.’’ dedi. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra fazla mesai harcayan belediye işçilerine teşekkür eden Usta taşeron işçilerin kadro konusuna da değindi: ‘’Taşeron olarak çalışan kardeşlerimiz bizim için önemli, onlar da kadrodaki işçi kardeşlerimizle aynı emeği gösteriyorlar, aynı işi yapıyorlar. Fakat kadroya alım konusunda hükümetimiz daha adım atmadı. Bu yüzden hükümetimiz adım atmadan bizler tek başına öncülük edemiyoruz.‘’ diye konuştu.

Etkinlikte Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta belediye personelleriyle halay çekti, horon tepti. Coşkulu geçen etkinliğin sonunda İşyeri Temsilcisi Hamza Akpınar, Başkan Usta’ya hediye takdim etti. Program, Başkan Usta’nın işçilere çikolata hediye etmesiyle son buldu.