2. Eğitim ve Kariyer Buluşmaları Başlıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, gençlerin meslek seçimi ve kariyer planlamasına katkı sunacak önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. 2. Eğitim ve Kariyer Buluşmaları kapsamında alanında uzman konuklar, gençlerle bir araya gelerek hem tecrübelerini anlatacak hem de kariyer planlamasında dikkat edilmesi gerekenler hakkında tavsiyelerde bulunacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek etkinlik sonunda katılımcılara "Katılım Sertifikası" verilecek.

 

9 Şubat Cumartesi günü Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek programa Eczacı-İşadamı Ataman Özbay, Eğitim ve Yaşam Koçu Kadir Koç, Zarafet ve İletişim Uzmanı Ayça Kuru ve USMED Başkanı Said Ercan katılacak.

 

2. Eğitim ve Kariyer Buluşmaları kontenjanla sınırlı olup etkinliğe katılmak isteyenlerin https://ebelediye.gaziosmanpasa.bel.tr/DIGIKENTEBELEDIYE/faces/page/ adresine giriş yaparak “Etkinlik Başvuru Formu”ndan ön kayıt yaptırması gerekiyor. Ön Kayıt işlemini tamamlayan katılımcılar, kimlik fotokopisi ile birlikte Gaziosmanpaşa Belediyesi Beyaz Masa birimine başvurarak kesin kayıt yaptırabiliyor.

2. Eğitim ve Kariyer Buluşmaları program akışı şu şekilde: