GOPARK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

GOPARK BÖLGENİN İMAJI

 

Gopark yöneticileri, Gophaber'e yaptığı açıklamada “GOPARK ilk açıldığında otopark olarak hizmet vermeye başlamıştı. Daha sonra çok fonksiyonlu, düğün, toplantı, gala, kongre, konferans gibi hizmetleri veren Grand Salon hizmet vermeye başladı.  Daha sonra aynı salonun bir küçüğü olan Junior Salon hizmete girdi” dedi.

 

GOPARK’TA CAFE

Gopark, günün yorgunluğunu atabileceğiniz keyifli bir atmosferi sizlere sunuyor. Kahvenizi yudumlarken, birbirinden güzel bitkilerin kokusu ve ışık oyunları ile zenginleştirilen bir ambians ile benzeri olmayan bir bahçe keyfi yaşayacaksınız.

 

FİTNESS CENTER

Gopark Fitness Center, en ileri teknolojik donanıma sahip fitness ve kardiyo cihazları ile siz değerli müşterilerine hizmet veriyor. Anti-Bakteriyel zemin kaplamalı fitness merkezinde, akedemisyen spor eğitmenleri eşliğinde kişiye özel çalışma programları ile sağlıklı ve bilinçli spor yapma imkanı sunuyor.

 

YOK YOK!

GOPARK 36 bin metrekarelik alanda 145 çalışanı, 2 adet giriş 3 adet çıkış, 1.000 metrekara Fitnes Salon, 1.200 metrekare cafe/restaurant, 2500 kişilik çok amaçlı salon, 1.000 metrekarelik çocuk dünyası, 24 saat kamera kayıtlı güvenlik, internetten izleyebilme, zararlı gazları temizleyen Jetfan’lı 780 araçlık otopark gibi bir çok hizmeti bir arada veren bölgenin yıldızı durumunda bir işletme konumuna geldi.