7. Giresun Dernekler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Giresunlular bu yıl yine sahaya indi...

Giresun Federasyonu’nun düzenlediği 7. Osman Ağa - Şehit Uz. Çvş. Birkan Gündüz Giresun Derneklerarası Futbol Turnuvası için start verildi, Giresunlular mücadele için sahaya indi.

Eyüp Alibeyköyspor Tesisleri'nde düzenlenen açılış programına; İstanbul Milletvekilli Hasan Turan, Eyüp  Belediye Başkanı Remzi Aydın, Giresun STK Federasyonu Bşk. Mehmet Kuğu, eski Ulaştırma Bakanı İbrahim Özdemir, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, BBP İl Bşk. Mustafa Mican'da katılırken; turnuvanın açılışında belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyaset, bürokrasi, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, medya kuruluşları da hazır bulundu. Açılış, okunan Kur’an-ı Kerim ve dua ile yapıldı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan, programa gelirken ve konuşmaları sonrası büyük sevgi gösterisi ile karşılandılar. Başkan Aydın ve Vekil Turan'a Federasyon Başkanı Kuğu, Giresunspor forması hediye etti.

Yapılan protokol konuşmalarında cemiyetçiliğin önemine vurgu yapıldı. Ardından protokole dahil isimler gösteri maçı yaptılar.