Esnaf Odası'da Gelenek Devam Etti.

Esnaf Odası'ndan Esnaf Mevlidi ve Sünnet Şöleni     Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası, 80 çocuğu sünnet ettirdi; esnaflar için mevlid okuttu.  

Esnaf Odasından Sünnet Şöleni

Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası, esnaf çocuklarına yönelik sünnet programı organize etti. Oda olarak sünnet kıyafetleri alınan çocukların, özel bir hastanede de sünnetleri gerçekleştirildi. Sünnet programı dolayısı ile Gaziosmanpaşa GOPARK Cafe'de bir şölen düzenlendi.

Şölende çocuklar eğlendiler... Mehteran takımının gösterisini ilgi ile izleyen çocuklar, sihirbaz gösterisi ile mest oldular.  Piknik havasında geçti... Açık havada düzenlenen şölende ailelere ve çocuklara yemek verildi. Piknik havasında geçen şölende aileler sünnet ve şölen organizasyonu için Başkan Erkan Kaya'ya teşekkür ettiler.   Mevlid okutuldu... Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası, ebediyete intikal eden tüm esnafların  adına bir mevlid okuttu. Okutulan mevlid vefat eden esnaf oda üyeleri ve tüm müslümanların ruhlarına hediye edildi. Daha sonra Gaziosmnapaşa Merkez Camii önünde mehteran gösterisinden sonra ekip, yürüyerek belediye önünden GOPARK Cafe'ye geçtiler.   Programa İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, Küçükköy Esnaf Oda Başkanı Erkan Kaya, STK ve siyai parti temscilileri, sünnet olacak çocuklar  ile aileler katıldılar.   Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Oda Başkanı Erkan Kaya Gophaber'e yaptığı açıklamada bu yıl 80 çocuğun sünnet kıyafetleri ve hastane giderlerini karşıladıklarını ve önümüzdeki yılda bu geleneğin devam edeceğini  söyledi. Erkan Başkan,  Esnaf Mevlidi'nin de her yıl geleneksel olarak devam edeceğini ifade etti.   Gophaber'in canlı yayınladığı programın bir kısmı tekrar yayında...
Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası Sünnet... ile gophaber