Işıltılı Küpeler!

Dilerseniz klasikleşmiş olan Forevermarkt küpe modelleri ya da vaz geçilmeyecek olan diğer klasik tektaşlar hatta belki de gösterişli tria küpe modellerini inceleyebilirsiniz. Reina küpe modelleri ve fantazi serisi, renkli taşlı küpe çeşitleriyle birbirini kıskandırırcasına Zen pırlanta küpe sayfalarında sizlsr için sergileniyor. Küpelerde %40’a varan büyük indirimi gördüğünüzde birden çok sayıda almak isteyeceksiniz.
Şayet sade bir bayansanız, sizin için küpenin adresi Zen sayfalarında ki tek taş Forevermarktlar olabilir. Bu küpeleri hem gün içinde, hem de gün sonunda şık bir partide, koktelyde ya da davette takabilmek dahi mümkün. Ama siz daha büyük ışıltılardan hoşlanıyorsanız da size tria küpeleri öneririz. Zira trialar Zen imzasıyla iddialı ve kusursuz bir parlaklık taşıyor. Reina küpe modelleri ise farklı ebatlardaki karatlarıyla hem farklı beğenilere, hem de farklı bütçelere hitap edebiliyor. Gördüğünüz gibi Zen sayfalarında küpe seçenekleri sonsuz.


Küpeler konusunda hem görkem, hem de sallantı istyorsanız kesinlikle tria - reina modellerine yönelmelisiniz. Zira üçlü taş dizimiyle sallantılı Reina Trialar adeta bir yıldız gibi omuzlarınıza düşecek ve böylelikle de gece kıyafetlerinizi en güzel şekilde aydınlatacaktır.
Halka küpe modelleri birçok kadın için kullanım kolaylığı sağladığından her zaman çok daha fazla tercih edilir olmuştur. Zira arkada birleşen noktaları sayesinde uyurken bile size çıkartma zorunluluğu koymaz. Özellikle çalışan kadınlar için joker niteliğinde olan 7/24 kullanıma müsait Zen halka küpe modellerini mutlaka görmelisiniz deriz.


Çift taş, 3 taş ya da 5 taş... Reina pırlanta küpe modelleri size dilediğiniz kadar görkem sunuyor. Ne kadar çok taş o kadar çok görkem ve dikkat çekicilik... Hangimiz büyük annelerimizin ya da annnelerimizin kulağında sallanan çiek formundaki elmas küpeleri hatırlamaz ki? İşte, çiçek tasarımlı sallantılı pırlanta küpe modelleri nostalji tutkunu bayanlar için şimdilerde en güzel ve sıcak yanlarıyla Zen sayfalarında!


Osmanlıyla ünlenen şatafatlı lale formundaki küpe modelleri hem gösteriş, hem ışıltı hem de avantgartlık konusunda neredeyse yarışılmaz niteliklerde çıkıyor https://www.zenpirlanta.com/ adresinde ziyaretçilerin karşısına. Eğer debdebeden hoşlanıyorsanız kesinlikle bu küpe modellerini görmelisiniz.
Fantezi küpe modelleri serisinde kimi zaman kışkırtıcı, kimi zaman esprili ve kimi zamanda sempatik küpe tasarımları çıkacaktır karşınıza. Bu küpeleri 7/24 takabileceğiniz gibi denim pantolonla dahi arkadaşlarınızla ya da sevgilinizle gittiğiniz kafede hatta belkide sinemada keyifle kulaklarınızda taşıyabilirsiniz. Kalp, yıldız, çiçek – sarmaşık dalları, sonsuzluk, zincirli küpe modelleri ve çok dahasını fantazi küpe serisinde esprili tasarımlarıyla inceleyebilirsiniz. Çünkü içlerinden biri mutlaka size hitap edecektir.
Yeşil taşlı zümrüt küpeler, kırmızı yakut küpeler, mavi safir küpeler ya da mor taşlı ametistler sitrin küpelerin hepside %30 – 40’ a varan indirimli fiyatlarıyla sizin olabilir.