AB Proje Kapanış Programı Gaziosmanpaşa'da Yapıldı.

Toplantıya İspanya, Almanya, İtalya ve Bulgaristan'dan proje ortakları katıldı.

 

Konuyla ilgili olarak proje koordinatörlüğündne yapılan açıklamada; "Misafirlerimize ülkemizdeki mülteciler ve onların vatanlarından ayrı yaşamaya çalışırken karşılaştıkları problemler hakkında bilgi verdik. Çalışma vakitleri dışında da misafirlerimizle İstanbulun tarihi ve turistik yerlerini gezip görme fırsatı bulduk.

 

Proje İspanya koordinatörü Enrique Blasco" Türkiye'ye ilk defa geldiğini ve değişik kültürlerden insanların mutlu ve güven ortamında birlikte yaşadıklarını görünce çok etkilendiğini ve ilk fırsatta tekrar ülkemize  geleceğini söyledi. Misafirlerimiz Özellikle Çamlıca tepesinden İstanbul silüetini yukarıdan görme fırsatı buldular.

 

Gezimizin son durağı olan Çamlıca Büyük Camii karşısında hayranlıklarını gizleyemediler ve camiinin ihtişamı karşısında  büyülendiler. Ortaklarımız ülkemizden mutlu bir şekilde ayrılırken bizler başta Okul Müdiremiz Makbule Korkmaz  ve emeği geçen öğretmenler olarak bu görevi layıkıyla yerine getirmekten ötürü son derece gururluyuz. Projemize maddi kaynak sunan Avrupa Birliği Bakanlığımız, Erasmus  ve Türkiye Ulusal Ajansı'na teşekkürlerimizi sunuyor ve  başka projelerde buluşma dileklerimizi iletiyoruz." denildi.