Yıldız Academia Hastanesi muhtarlarla buluştu.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da hizmet veren Yıldız Academia Hastanesi'nde yönetim değiştikten sonra toplumun çeşitli kesimleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

İşletme Müdürü Özlem Dilbaz Özçakır'ın organizasyonu ile bu kez ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya gelindi. Kavhaltılı toplantıya Academia Hastaensi Başhekimi Dr. Hasan Rodoplu'da katılarak muhtarlarla sohbet etti.

Dr. Hasan Rodoplu kahvaltıda yaptığı konuşmada "bu daveti tanışma ve kaynaşma amaçlı yaptık. İnşallah sizleri yerinizde ziyaret edeceğiz. Diyalogada olmamız önemli. Mahallenizde varsa garibanlar varsa, başımızın üstünde yeri var. Sizin beyanınız yeterli. Ayrıca sizlere ve istediğiniz kişilere hastanemizde indirim kartı tanımlayacağız" dedi.

Mahalle muhtarları adına konuşan Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Furuncu, davet için hastane yönetimine teşekkür etti.

Samimi bir ortamında geçen davette muhtarlar zaman zaman kendi sorunlarını dile getirdiler. Yıldıztabya Mahalle Muhtarı İsmail Korkmaz başından geçen fakirlik kağıdı isteyen vatandaşın durumunu "Bir gün bir kadın geldi. Muhtarım çok sıkıştım fakirlik kağıdı almam lazım dedi. Hayırdır dedim. Ev aldım sıkıştım dedi. ne diyeceksn..." Şeklinde anlatarak fakirlik kağıdı konusunda yasal olarakta zor durumda kaldıklarını iifade etti.