Adalet Partisi’nden Tarihi Buluşma Çağrısı!

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'ün açıklaması şöyle oldu:

 

"Demokrat misyonun saygıdeğer mensupları,

 

Ülkemiz 17 yıldır onlarca siyasi yanlışın işlendiği, tehlikelerle dolu son derece kritik ve tarihi bir süreçten geçmiştir.

 

Devlet kadroları siyasi ikbal ve rant uğruna FETÖ’cü hainlere peşkeş çekilmiş, Cumhuriyetin tüm kazanımları yok edilmiş ve ülke geri dönüşümsüz büyük tahribatlara maruz bırakılmıştır. İktidarın sürekli suç ikrarında bulunduğu, her seferinde milletten özür, Allah’tan af dileyerek suç bastırdığı ve yine bildiğini okuduğu tek adamlı anti-demokratik düzen bu ülkeye binlerce can ve milyarlarca dolara mal olmuştur.

 

Takvimin 2018 yılını göstereceği gün başlayacak olan yeni süreç inanın 2017 yılını mum ışığında aratacaktır.

Ekonomik çöküşün ve beraberinde toplumsal hadiselerin baş gösterme ihtimali yüksek olan yeni süreçte biz demokratlara tarihi bir mesuliyet düşmektedir.

 

Aynı misyondan gelen ve merkez sağı temsil eden demokrat kökenli tüm partilerin kendi siyasal kimlikleriyle siyasi güç oluşturmak için derhal ayrı parti ancak tek çatı anlayışı içinde milli mutabakat cephesi oluşturmaları tarihi bir görevdir. Mutabakatı sağlama ve kanaat önderliği görevi eski milletvekili ve bakanlarımıza düşmektedir.

 

Gün; sen, ben ve şahsi ikbali düşünme günü değil Allah rızası için ülkenin istikbaline ve çocuklarımızın geleceğine sahip çıkma günüdür. Gelin ayrışarak yok olmak yerine birleşerek güçlenelim.!

 

Adalet partisi olarak bizler bu tarihi göreve hazır olduğumuzu beyan ederiz."