Adalet Partsi'nden CHP'ye yerel seçim desteği

Adalet Partisi'nde CHP ile görüşmeleri İslam Güçlü'nün de içinde olduğu heyet gerçekleştirdi.

 

Adalet Partisi Genel Merkez Yöneticileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yerel seçimlere ilişkin görüşme gerçekleştirdi. Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'ün sağlık sorunları nedeniyle katılamadığı görüşmeye aralarından parti teşkilat başkanı İslam Güçlü'nünde olduğu heyet katıldı. Görüşmeye katılan heyet, Vecdet Öz'ün Kemal Kılıçdaoğlu'na yazdığı mektubu hem ilettiler, hem okudular.

 

Kemal Kılıçdaroğlu ise Adalet Partisi'nin misyonunu bildiğini, vatan, millet sevdalısı olduklarını dile getirerek verilen desteğe teşekkür etti. Kılıçdaroğlu, Vecdet Öz'ün mektubunu ise bütün örgütüne göndereceğini söyledi.

 

Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İslam Güçlü ise ziyaret sonrası Gophaber'e yaptığı  açıklamada, "CHP lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanımız Sayın Vecdet Öz ve parti yönetimimizin almış olduğu karar çerçevesinde ziyaret ettik. Bu ziyarette yerel seçimlerde CHP'ye şartsız destek vereceğimizi ifade ettik. Sadece aday belirleme sürecinde önerilerimizi ve sahada gördüklerimizi CHP'ye ileteceğiz. Seçimlerde de birlikte çalışma kararına vardık. Görüşmeleri CHP Örgüt Başkanı Sayın Seyit Torun ile devam ettireceğiz. Mesele parti meselesi değil, ülkenin huzuru, geleceği, milletimizin  birlik ve beraberliği meseledir. Bunu sağlamak için yola çıktık."