Adalet Partisi Gaziosmanpaşa'da İftarda Buluşturdu..

Adalet Partisi Gaziosmanpaşa Cemiyetini İftarda Buluşturdu.

Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İslam Güçlü'nün Gaziosmanpaşa'da organize ettiği iftar davetine katılım yoğun oldu.

Teras Cafe'de düzenlenen iftar davetine Adalet Partisi Gaziosmanpaşa'da Genel Başkan Vecdet Öz, İl Başkanı Murat Uz, Eski Bakan Mehmet Sevigen, AP GOP İlçe Bşk. Nejdet Demirel, GOP Eski Bld. Bşk. Ferşat Terzioğlu, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özen ve yönetimi, CHP İlçe Bşk. Yılmaz Yıldırım, BBP İlçe Bşk. Fedai Karakol, BBP İl Bşk. Yrd. Özden Polatgil, Emre Akyol, Meclis Üyesi Abdullah Yılmaz, DP Eski İl Bşk. Tuba Kalyon, ADD Gen. Bşk. Yrd. Selami Soydan, ADFED Gen. Bşk. Fatih Kavaloğlu, Bağlarbaşı Muhtarı Hasan Koşar, Yıldıztabya Muhtarı İsmail Korkmaz, Yeni Mahalle Muhtarı Ahmet Çarkçı, Rizeliler Der. Bşk. Davut Canbazlar ve yönetimi, İş Adamları Reşat Fazlıoğlu, Mehmet Özçelik, Murat Haşhaş, Dursun Kazdal, Mehmet Halil Hayta, İbrahim Güçlü, Hayati Bor, Esnaflardan Selim Köroğlu,  Süleyman Kalın, Muhittin Ersert, Yusuf Sezgin ve çok sayıda davetli katıldılar.

Cemiyet hayatına önemli katkı sunan iftar davetinde Gaziosmanpaşalılar bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldular. İftar davetinde bulunan İslam Güçlü gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. İftarda dostluk, birlik ve beraberlik örnekleri sergilendi.  İftara katılan davetliler ise İslam Güçlü'nün ilgisinden memnun kaldıklarını ifade ederek, davet için kendisine teşekkür ettiler.

İftarda bir konuşma yapan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Türkiye’nin Atatürk ilkelerine bağlı kalması gerektiğini ifade ederek, "Atatürk'ün yurtta sulh, cihanda sulh sözüne ve onun ilkelerine sahip çıkmamız gerek. Bizim Katar'a asker göndermek hangi milli çıkarımız ile örtüşüyor. Hiç biriyle... Kendi ihtiyaç sahibimiz, muhtacımız var. Bunlara bakmadan başkalarına bakmaya çalışıyoruz. Önce bunlara bakmamız gerek. Sonra diğerlerine elbette bakmalıyız. Bu dini ve insanlık görevimiz." Dedi.

Genel Başkan Prof. Vecdet Öz, "Türkiye bir parçalanma dönemi yaşıyor. Böylece aynı zamanda bir birleşme dönemine de gidiliyor çünkü uluslararası oyunlar Türkiye’yi rahat bırakmıyor. 2017 -  2018 senesi çok kritik seneler birçok önemi olaylar olacaktır. 2018 senesinde vatan mevzubahis siyaset teferruat haline gelecektir. Oraya doğru gidiyoruz." Şeklinde konuştu.

Daha sonra Vecdet Öz ve beraberindekiler Bağlarbaşı Caddesi'nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundular. İslam Güçlü'nün astırdığı Süleyman Demirel'in anma afişinin önünde fotoğraf çektirdiler.